facebook pixel

Ταξιδιωτικός Οδηγός

Πόλεις

Η Κρήτη αποτελείται από τέσσερις νομούς: τα Χανιά με πρωτεύουσα την πόλη των Χανίων, το Ρέθυμνο με πρωτεύουσα το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο με πρωτεύουσα το Ηράκλειο και το Λασίθι με πρωτεύουσα τον Άγιο Νικόλαο. Με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, όλες οι μεγάλες πόλεις της Κρήτης είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του Βόρειου Οδικού Άξονα (όλος ο κεντρικός οδικός άξονας απλώνεται στη βόρεια πλευρά του νησιού).

Beaches

Οι ακτές της Κρήτης, που φτάνουν σε μήκος τα 1.000 χλμ., μιλάνε από μόνες τους. Μικρές ή μεγάλες, απομονωμένες ή δημοφιλείς, οργανωμένες ή «άγριες», εξωτικές ή με άρωμα Μεσογείου, όλες οι παραλίες του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας είναι όμορφες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ορισμένες από αυτές έχουν βραβευθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και εξακολουθούν να βραβεύονται.

Κάντε κράτηση το αυτοκίνητο που σας αρέσει τώρα, επιλέγοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Best Cars Rental στην Κρήτη και… ταξιδέψτε μόνοι σας.

Χωριά

Η πραγματική Κρητική ψυχή ζει στα χωριά. Μερικά από αυτά τα χωριά αποτελούνται από λίγα σπίτια, ενώ άλλα έχουν μετατραπεί σε μεγάλους οικισμούς. Όλα τους έχουν ζωή. Εδώ, στην κρητική ενδοχώρα, η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη δεν έχει ακόμη καταφέρει να καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον ούτε τις Κρητικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα.

Εδώ, θα βιώσετε την πραγματική Κρητική φιλοξενία.

Ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε γύρω από τα χωριά της Κρήτης είναι να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, αφού σας δίνει την ανεξαρτησία, την ευκολία και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Περιοχές Αρχαιολογικού Ενδιαφέροντος

Έχοντας περάσει πολλές περιόδους ξένης κυριαρχίας, η Κρήτη φέρει χαρακτηριστικά από όλους τους Μεσογειακούς και Αρχαίους Πολιτισμούς της Ανατολής. Η ίδια η Κρήτη ήταν η μητέρα του πιο λαμπρού πολιτισμού απ 'όλους, του Μινωικού Πολιτισμού. Τα αρχαιολογικά ευρήματα που μέχρι σήμερα έχουν δει το φως του ήλιου είναι τεράστιας σημασίας, όχι μόνο από επιστημονική άποψη, αλλά και από ανθρωπολογική (π.χ. ο Δίσκος της Φαιστού). Ωστόσο, όλα τα άλλα ανακαλύπτονται.

Προτάσεις για Διαμονή και Εκδρομές

Για τη διαμονή σας και τις διακοπές σας στην Κρήτη, η Best Cars Rental προτείνει: Amazing Villas for Rent, Palazzo Diacqua Venetian Luxury House for Rent

Τουριστικά Αξιοθέατα

10 Βασικές Συμβουλές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου για ένα Ομαλό Ταξίδι

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι ένας βολικός και ευέλικτος τρόπος για να εξερευνήσετε μια νέα πόλη ή να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό οδικό ταξίδι. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία ενοικίασης και να αποφύγετε τυχόν απροσδόκητα εμπόδια στην πορεία, είναι σημαντικό να είστε καλά προετοιμασμένοι. Θα σας δώσουμε δέκα βασικές συμβουλές για ενοικίαση αυτοκινήτου για να έχετε ένα ομαλό και ευχάριστο ταξίδι.

https://www.livechatalternative.com/